Skabelse af nye muligheder inden for videregående uddannelser

Universitetscampusser er livlige, komplekse økosystemer med læring og opdagelser på tværs af discipliner og campusser. Se, hvordan Google for Education hjælper dig med at håndtere kompleksiteten og sørge for, at alle har forbindelse og er produktive.

Styrkelse af forskning og infrastruktur på videregående uddannelser

Google-løsninger skaber en effektiv infrastruktur til databehandling, der sørger for, at nutidens videregående uddannelsesinstitutioner kører optimalt. Forskere kan foretage deres analyser på få minutter i stedet for flere dage, og løsningerne fungerer problemfrit på tværs af afdelinger og datasæt. Elever og undervisere kan samarbejde nemt og sikkert på tværs af discipliner og campusser. Og ansatte på campus kan arbejde mere effektivt.

Nye måder at samarbejde og innovere på

Google for Education leverer alt fra smartere mail til problemfri videokonferencer til feedback på elevernes arbejde i realtid. Produktivitetsløsningerne kører problemfrit sammen med værktøjer og systemer på videregående uddannelser og hjælper elever og undervisere til at være mere effektive og produktive. Med virtual reality-teknologi kan undervisere og elever i samarbejde skabe spændende oplevelser til dybdegående undersøgelser og læring.

Sikker teknologi med værktøjer til nem it-administration

It-administratorer kan oprette og administrere tilpassede politikker på både skolens og elevernes enheder med ganske få klik. Googles robuste administrative og tekniske indstillinger gør det nemt at overvåge og administrere apps i hele systemet, så it-medarbejderne kan bruge mindre tid på manuel teknisk support og mere tid på institutionens prioriteter.

Se Google for Education-produkter til universiteter

Få flere oplysninger om G Suite for Education, ressourcer til undervisere og de effektive løsninger, der er tilgængelige i Google Cloud Platform.

 • G Suite logo.

  G Suite for Education

  En samling af kommunikations- og samarbejdsværktøjer til læring hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed. Se den gratis udgave og Enterprise-udgaven.

 • Coursekit logo.

  Course Kit

  Et sæt værktøjer, der forbedrer dit undervisningssystem, så undervisere kan indsamle, vurdere og analysere skoleopgaver effektivt med G Suite.

 • Google Cloud Platform.

  Google Cloud Platform

  En samling af skyløsninger til lagring, databehandling, big data og maskinlæring, der styrker it-systemer og hjælper forskere, undervisere og elever med at skabe fremtidens løsninger.

Forbedring af oplevelsen på videregående uddannelser rundt omkring i verden

Se, hvordan skoleledere og undervisere bruger Google for Education til at udbygge, hvad, hvor og hvordan eleverne lærer.

Se alle casestudier

Hjælp dit team med at komme godt i gang

Vil du bruge Google-værktøjer på din skole? Vi har det, du har brug for. Uanset om du er underviser eller administrator, finder du programmer, undervisning og support. Brug vores gratis ressourcer, eller kom i kontakt med partnere.

Undervisercenter

Gennemse en samling af gratis oplæringsressourcer på nettet, som kan hjælpe undervisere med at bruge Google-teknologi på en effektiv måde i klasseværelset.

Tag et kursus
Konfigurationsvejledninger

Find de ressourcer, dit it-team skal bruge til at planlægge, implementere og understøtte Google-løsninger på din skole.

Se konfigurationsvejledninger
Produktsupport

Få svar på dine spørgsmål og adgang til vejledning, selvstudier, brugerfora og support til Google for Education-produkter.

Få produktsupport
One student looks like they are explaining something on a sheet of a paper to another student.

Få gratis Google Cloud-kreditter for at støtte undervisernes forskning og undervisning

Google tilbyder kreditter, som hjælper universitetsundervisere med at undersøge værktøjer og apps på Google Cloud Platform (GCP), og forskningskreditter, som giver forskere adgang til effektiv databehandling og maskinlæring i GCP.

Ansøg om kreditter

Kom godt i gang

Tal med en ekspert

Kontakt en Google for Education-specialist for at få hjælp på tomandshånd til at vælge de rigtige produkter til din institution.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.