Edmonton Public Schools udvikler et samarbejdsorienteret læringsmiljø med G Suite for Education

Udfordring

Edmonton Public Schools (EPS) ønskede at udvide sine innovative programmer ved at give elever og undervisere adgang til brugervenlige samarbejdsværktøjer på nettet. Selvom distriktet allerede tilbød produktivitetssoftware og mailkonti, der var hostet af skolen, var adgangen til teknologi begrænset, og det samme var brugen af samarbejdsværktøjer på nettet. Eleverne kunne oprette forbindelse til distriktets trådløse netværk, men de kunne ikke bruge software eller værktøjer uden sikker VPN-adgang. Underviserne kæmpede også med forskellige operativsystemer og software. Distriktet ville skabe et sammenhængende, samarbejdsorienteret undervisningsmiljø, hvor eleverne havde let ved at arbejde sammen og mulighed for at interagere mere produktivt med underviserne.

"Adskillige lærere har udtalt: Hvor har G Suite været i hele min karriere? Og for mange elever har G Suite resulteret i forbedret læring og engagement."

Terry Korte, planlægningskoordinator for integrering af teknologi

Løsning

EPS kørte et forsøgsprojekt med G Suite for Education (tidligere kaldet Google Apps for Education) og udvidede efterfølgende programmet langsomt. De fandt ud af, at det levede op til og endda overgik deres forventninger, og feedbacken var overvældende positiv. Siden de har skiftet til G Suite, er samarbejdet blomstret i hele distriktet. Elever og undervisere blogger om romaner, løser matematikproblemer med Google Sheets, deler opgaver og undersøgelser via Google Docs og opretter websites med links, billeder og videoer med Google Sites. G Suite har også løst problemet med forskellige operativsystemer og software på tværs af mobilenheder. Deling og indsamling af materiale foregår problemløst og effektivt for underviserne, der også har lettere ved at følge med i hjemmearbejde og opgaver. Frem for alt har G Suite boostet elevernes kreativitet og entusiasme for læring og samarbejde.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.