Hjælpefunktioner til alle elever

Når alle elever kan deltage fuldt ud i læringsoplevelsen på deres egen måde, er det til gavn for alle. Google for Education-produkterne er udviklet med fokus på hjælpefunktioner, som hjælper hver elev med at lære, blive inspireret og opnå sit fulde potentiale.

En elev på omtrent 10-13 år lytter til en lektion på sine høretelefoner og kigger meget koncentreret på en Chromebook.

Inddragelse af elever med forskellige behov via forskellige læringsformer

Elever på samme hold lærer på forskellige måder. Vi udvikler teknologi, der hjælper undervisere med at dække alle elevers behov, bl.a. elever med nedsat syn og hørelse, med fysiske handicap og en anden tilgang til informationsbehandling.

Hos Google mener vi, at hjælpefunktioner hører til alle godt udviklede produkter. Vi udvikler Google for Education-produkter med fokus på hjælpefunktioner, som hjælper hver elev med at lære, blive inspireret og opnå sit fulde potentiale.

Værktøjer til alle elever

Udvikling af strategier til livslang læring

Når eleverne har de værktøjer, de skal bruge, og forstår, hvordan de skal bruge dem, styrker det deres selvtillid, og det hjælper dem med at udvikle læringsstrategier, som de kan bruge resten af livet. Funktioner såsom visuelle hjælpemidler, undertekster og samarbejde i realtid i G Suite hjælper med at nedbryde barriererne til læring for alle elever, uanset om de har permanent eller midlertidig nedsat funktionsevne eller lærer bedst under bestemte forhold.

En elev iført høretelefoner er meget koncentreret om en lektion på en telefon eller tablet.
En elev bruger tastaturet på sin Android-tablet.
Tilpasset læring

Adgang til inspirerende oplevelser for alle elever

Alle elever kan inddrages i undervisningen, når de tilbydes forskellige muligheder for at bruge teknologi og lave opgaver. Chromebook-funktioner såsom ChromeVox og Tekstoplæsning hjælper f.eks. elever, der har brug for hjælp til at se eller høre, og det giver samtidig eleverne forskellige måder at finde oplysninger på. Når du har tilpasset indstillingerne på en Chromebook, anvendes de, hver gang en elev logger ind på en hvilken som helst enhed. Det sparer tid og hjælper eleven med at koncentrere sig om at lære.

Inddragende oplevelser

Gør det muligt for alle elever at deltage og få succes

Hver elev på et hold har sine egne styrker, perspektiver og behov. Google for Education-produkterne, som bl.a. tilbyder tekstforstørrelse, indtaling og brailleunderstøttelse, gør det nemmere for eleverne at lære side om side med deres holdkammerater. Chrome-udvidelserne giver også endnu flere muligheder for at lære både individuelt og sammen med andre.

En pige hviler hånden tænksomt på kinden, mens hun ser en lektion.

"Det, der fungerer for børn med særlige behov, fungerer for alle. De strategier, som virker, virker bare."

Suley Castillo, Instructional Coach, Dallas Independent School District

Få flere oplysninger om Googles hjælpefunktioner og -værktøjer

Download og del denne startguide til indbyggede hjælpefunktioner og -indstillinger i G Suite og på Chromebooks. Den viser også, hvilke Chrome-udvidelser du kan tilføje.

Download startguide

Bliv fortrolig med hjælpefunktionerne i G Suite, Chrome OS og Chromebooks

Stikordskort til hjælpefunktioner
G Suite for Education
Brug indbyggede funktioner til at fremme læring og forståelse

Se, hvordan G Suite-apps som bl.a. Docs, Sheets, Analyse og Slides kan understøtte strategier for undervisning til forskellige behov og læringsformer.

Se G Suite-funktioner
Chrome OS og Chromebooks
Få adgang til og tilpas indstillinger på alle dine enheder

Se, hvordan Chromebook-indstillinger med mulighed for tilpasning kan hjælpe alle elever med at få adgang til oplysninger og lære på den måde, der fungerer bedst for dem.

Se Chromebook-funktioner

Kom godt i gang

Find ud af, hvordan Google kan hjælpe

Kontakt en ekspert, som kan hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter og funktioner, der dækker elevernes behov.

Se hjælpefunktioner og -værktøjer

Download og del denne startguide til hjælpefunktionerne i G Suite og på Chromebooks.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.