University of Minnesota implementerer G Suite – med en forventet årlig besparelse på 2-3 millioner USD

Udfordring

It-personalet på University of Minnesota var trætte af at holde styr på flere forskellige værktøjer for at holde forbindelse mellem universitetets studerende og personale og havde brug for et samlet system, der kunne fungere på alle platforme og understøtte alle behov.

"Med G Suite har vi Googles viden og indsigt, og hele G Suite-fællesskabet kan hjælpe os med at opdatere vores kommunikations- og samarbejdsløsninger løbende – og denne innovation får vi uden ekstra omkostninger."

Bernard Gulachek, Sr. Technology Director, University of Minnesota

Løsning

Den personlige brug af G Suite blandt elever og undervisere på University of Minnesota var vokset til over 3.000 brugere, og det var med til få it-personalet til at træffe beslutningen. I stedet for at prøve at tvinge noget andet igennem over for eleverne begyndte de at skifte fra et udvalg af andre tjenester til en ensartet og integreret besked- og samarbejdsløsning fra Google. Undervisere og personale begyndte derefter at skifte til Google for Education, og ud over Gmail bruger institutionen Google Sites til at samle og dele forskningsmaterialer på nettet, Google Kalender til deling af kalendere i grupper, Google Talk som chatfunktion og Google Docs til samarbejde om dokumenter – alt sammen integreret i én samlet løsning.

Organisationsprofil

University of Minnesota blev grundlagt i 1851 og er et offentligt forskningsuniversitet med to førende campusser i Minneapolis og St. Paul samt fire campusser andre steder i Minnesota. Med over 67.000 elever, 17.500 medarbejdere og undervisere samt ca. 400.000 alumner har University of Minnesota det fjerdestørste campus af elever i USA

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.