Skolerne i Jeff Davis County moderniserer et landligt skoledistrikt med hjælp fra Google for Education

Udfordring

Som i mange landdistrikter står skolerne over for den udfordring at få mest muligt ud af den finansiering, de modtager. Distriktets it- og administrationsafdeling bruger rettidig omhu, når der skal investeres i nye værktøjer, men med hensyn til G Suite for Education var mange af de omhyggelige vurderinger allerede udført på forhånd. Underviserne og personalet brugte allerede Gmail og opfordrede distriktet til at standardisere med Google.

"Inden Google tog det 21 dage for vores it-team at lukke en supportsag. Nu tager det vores serviceteam højst 3 timer at afslutte en sag, og vi har skåret ned på det samlede antal sager, der kommer ind. Dette opmuntrer vores undervisere til at implementere mere teknologi i klasseværelset, når de nu kan have tillid til, at teknologien er altid virker, og at eventuelle problemer hurtigt kan løses."

Keith Osburn, direktør for teknologi og særlige programmer, Jeff Davis County Schools

Løsning

Efter en prøveperiode, hvor produkter fra Google og Microsoft blev testet, undersøgte it-teamet, hvilket system underviserne og personalet foretrak. Resultatet var enstemmigt for Google. I 2008 lancerede Jeff Davis County Schools G Suite i hele distriktet og indførte 2.200 Chromebooks. I dag ser skoledistriktet sig selv som et "Google-økosystem", hvor personale, undervisere og elever alle bruger Google-værktøjer til at arbejde på nye måder.

Organisationsprofil

Jeff Davis County Schools ligger i Hazlehurst i delstaten Georgia i USA og er et landligt, men teknologisk progressivt skoledistrikt med mere end 3.200 elever og 400 undervisere og medarbejdere. Skoledistriktets mål er at udvikle succesrige, produktive borgere, som bidrager positivt til samfundet. I de senere år har denne mission ligget til grund for it- og administrationspersonalets konstante indsats for at finde de rette værktøjer til at styrke elever og undervisere.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.