Jackson Preparatory School hjælper underviserne med at skabe balance mellem arbejde og fritid med Google for Education

Udfordring

For at give underviserne en bedre balance mellem arbejde og fritid besluttede administrationen at udskifte skolens forældede teknologi (en gratis Linux-baseret løsning), der var både tidskrævende at administrere og vanskelig at sætte sig ind i for nye undervisere. De havde brug for en prisvenlig skybaseret løsning, der ville være let for underviserne at lære, og som gav mulighed for at rette opgaver derhjemme uden at skulle slæbe rundt på stakke af papirer. Skolen ville ikke alene gøre livet lettere for underviserne, men også at give eleverne adgang til teknologi, der kunne forberede dem til universitetet og deres fremtidige arbejdsliv.

"Jeg har skåret drastisk ned på den tid, jeg har brugt i år foran kopimaskinen, ved at uddele dokumenter, regneark og fortegnelser via Google Classroom og dele prøver ved hjælp af Analyse."

Hunter Upchurch, Spanskunderviser, Jackson Preparatory School

Løsning

I 2011 introducerede Jackson Preparatory School alle sine 836 elever og 110 undervisere for G Suite for Education (tidligere kaldet Google Apps for Education). Alle tog også godt imod Google Classroom, der blev anskaffet som en tilføjelse til G Suite for Education i 2014. For at hjælpe alle medarbejdere på skolen med at lære at bruge de nye værktøjer afholdt skolen en workshop en morgen, hvor undervisningen startede sent. I denne workshop lærte underviserne hurtigt systemet at kende og behøvede ikke at blive længe efter fyraften eller møde i weekenden.

Organisationsprofil

På Jackson Preparatory School i Jackson i delstaten Mississippi er teknologien vigtig, når det gælder om at forberede eleverne til universitetet og sørge for, at de dygtige undervisere opnår en vigtig balance mellem arbejde og fritid. Skolen har 836 elever fra 6. til 12. klasse og ambitiøse programmer inden for idræt, kunst og kultur. Derfor har underviserne på Jackson Preparatory School hænderne fulde. Googles skybaserede teknologi hjælper underviserne med at spare tid, så de til gengæld kan bidrage aktivt til lokalsamfundet.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.