Georgetown University forbinder lokalmiljøet både på og uden for campus

Udfordring

Georgetowns it-system var fragmenteret og trængte til at blive opgraderet. Elever, undervisere og personale blev snarere begrænset af teknologien end hjulpet af den. De brugte mange forskellige (og forældede) værktøjer til kalendere, mail og fillagring, hvilket gjorde det besværligt at planlægge møder, dele oplysninger og arbejde sammen.

"Før brugte vi alle vores ressourcer på at få tingene til at køre, og vi havde ikke tid til at udvikle bedre funktioner. Nu kører tingene bare!"

Marty Johnson, director of enterprise services, identitet og samarbejde

Løsning

Med G Suite for Education kunne universitetet udfase deres forældede systemer og samtidig spare penge og it-ressourcer. Georgetown har nu en samlet, brugervenlig pakke med værktøjer til mail, lagring og deling af filer, kalender og samarbejde. Derudover får alle tidligere elever livsvarige Google-konti, så de kan holde forbindelsen til fællesskabet omkring universitetet.

Organisationsprofil

Georgetown University blev grundlagt i 1789 i Washington, D.C. og er det ældste katolske universitet i USA. Universitetets elever og undervisere repræsenterer forskellige baggrunde, trosretninger og kulturer. Georgetown lever op til sit motto "Ultraque Unum" ("Begge i én") ved at stimulere elevernes lyst til at blive ledere for andres bedste.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.