Chromebooks på Columbus State Universitys Simon Schwob Memorial Library

Udfordring

Da Columbus State skiftede over til et mere mobilt miljø med adgang til Wi-Fi, ville de samtidig tilbyde eleverne bærbare computere på biblioteket. De satte sig for at købe bærbare computere, der var omkostningseffektive, brugervenlige og udstyret med lang batteritid.

"Vi oplever, at eleverne kommer tilbage igen og igen for at låne en Chromebook på biblioteket. De er vilde med, at Chromebooks er nemme at bruge og lette at transportere."

Jackie Radebaugh, Adjunkt i biblioteksvidenskab

Løsning

Efter implementeringen af G Suite for Education i 2008 – og implementeringen af Wi-Fi-adgang i alle universitetets transportmidler og på alle campusser – vendte Columbus State blikket mod Simon Schwob Memorial Library. I stedet for at bygge nye computerlokaler købte universitetet 40 Chromebooks til biblioteket i 2012. Nu kan de studerende låne en Chromebook i op til tre timer, så de kan tjekke Gmail, søge på nettet, og hvad de ellers har brug for. De kan også tage en Chromebook med til undervisningslokalerne, så de kan samarbejde om projekter i Google Docs og diskutere opgaver med deres studiekammerater. Så snart den lånte Chromebook lukkes ned, nulstilles den, så den automatisk er klar til næste bruger.

Organisationsprofil

Columbus State University i Columbus, Georgia, blev grundlagt i 1958 og tilbyder bl.a. anerkendte programmer inden for kunst, uddannelse og erhverv for at forberede de studerende på at opnå succes i en mere og mere globaliseret verden.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.