Statsskolerne i Chicago gør undervisningen mere interaktiv ved hjælp af G Suite for Education

Udfordring

Chicago Public Schools havde to mailsystemer – ét til elever og ét til undervisere – og it-teamet brugte lang tid og mange ressourcer på at administrere disse to systemer. Skolerne ønskede at samle dem i ét skybaseret mailsystem til både elever og undervisere. CPS var også på udkig efter en bedre måde, elever og undervisere kunne samarbejde på.

"Vi lærer eleverne, at det ikke kun er deres eget arbejde, der betyder noget – det er en holdindsats. Eleverne tænker ud over klasseværelset, bliver trygge ved at bruge teknologi og udvikler en kritisk tankegang."

Margaret Hahn, Director of Technology Change Management

Løsning

Skolerne integrerede Gmail som deres mailsystem i hele skoledistriktet og introducerede G Suite for Education i september 2012. Skoledistriktet kunne nemt administrere de 330.000 konti og behøvede ikke at bekymre sig for at løbe tør for lagerplads, eftersom mails og dokumenter lagres i skyen. I øjeblikket har skolerne 26 millioner filer liggende i Google Drev. CPS introducerede Google Classroom i starten af skoleåret 2015-2016.

Organisationsprofil

På Chicago Public Schools går der ca. 400.000 elever og arbejder ca. 40.000 ansatte, hvilket gør det til landets tredjestørste skoledistrikt. Distriktet består af 484 grundskoler og 176 gymnasier. Deres mission er at give alle børn fra de forskellige områder i Chicago adgang til en god uddannelse, som udstyrer eleverne med evnen til at tænke kritisk og innovativt, samt at tilskynde til ændringer i lokalområdet.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.