Statsskolerne i Canberra giver eleverne værktøjerne til "Learn, Anywhere" med G Suite for Education og Chromebooks

Udfordring

Uddannelsesdirektoratet for Australian Capital Territory ønskede at levere en stærk teknologisk infrastruktur for at forbedre læringsmulighederne i distriktet og tilknyttede derfor alle offentlige skole i Canberra til ét centraliseret netværk via en bredbåndsforbindelse. Men deres administrationssystem til undervisningen var besværligt at bruge og fungerede ikke til mobilenheder, og mange af skolens computere var langsomme og forældede. De havde brug for et nyt administrationssystem og computere, der var hurtige og lette at bruge for at tilskynde eleverne til at samarbejde mere – i skolen, derhjemme og hvor som helst ellers de måtte have brug for adgang.

"Chromebooks og G Suite har hjulpet os med at forenkle teknologien... så vores undervisere kan fokusere på det, der er vigtigst: kvalitetslæring for alle elever hver dag."

Dan Bray, programleder for e-læring, ACT Education Directorate

Løsning

I 2014 kørte direktoratet et pilotforsøg med G Suite og Chromebooks på fire grundskoler og gymnasier. G Suite var let at bruge for undervisere og elever, og Chromebooks var økonomisk overskuelige og kunne anvendes til distriktets trådløse system. Pilotprojektet var en succes, og både elever, forældre og undervisere var glade for den nye verden af læringsmuligheder, der åbnede sig. G Suite og Chromebooks er siden blevet implementeret i hele distriktet, og eleverne er meget begejstrede for at kunne samarbejde i et sikkert e-læringsmiljø. Nu kan de virkelig lære hvor som helst.

Organisationsprofil

Uddannelsesdirektoratet for Australian Capital Territory har 45.000 elever fordelt på 87 skoler i Canberra Public Schools-systemet. De er forpligtet til at stille en teknologi til rådighed for alle elever, så de kan undervises i den nye og fremtidige teknologi. Denne mission har de gjort til virkelighed ved at lancere et digitalt skoleprogram i hele distriktet med mottoet "Learn, Anywhere."

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.