Skolerne i Bloomington anvender G Suite og Chromebooks til at forny undervisningen

Udfordring

I bestræbelserne på at forberede eleverne til at klare sig godt i fremtiden satte Bloomington Public Schools sig for at nå ud til dem alle via et bæredygtigt 1:1-miljø. BPS håbede også, at de kunne fremskynde elevernes læring via differentieret undervisning og en bredere vifte af læringsressourcer. I 2009 blev G Suite for Education introduceret via et forsøgsprojekt, og andre undervisere blev opfordret til at bruge det. Udbredelsen voksede organisk, og BPS indså snart efter, at der var behov for at implementere mere teknologi i hele distriktet.

"En del af vores begrundelse for at have en computer til hver elev er at udligne vilkårene, så alle har lige adgang til læringsværktøjer."

Sean Beaveron, secondary technology coordinator, Bloomington Public Schools

Løsning

Efter implementeringen af G Suite for Education skiftede BPS til et 1:1-miljø – dvs. én Chromebook til hver elev. I 2013 lancerede BPS en ny teknologiplan, hvori Chromebooks indgik. 1:1-miljøet gør eleverne til indholdsskabere, og de samarbejder mere. Underviserne har også høstet fordele. De kan tilbyde en mere engagerende undervisning, og nogle undervisere har oprettet bogblogs via Google Sites, så eleverne kan blogge om det, de læser, og dele indhold på tværs af lokaliteter og endda mellem skoler. Chromebooks og G Suite har givet underviserne mulighed for at tilbyde en mere praktisk og fleksibel tilgang og forsyne eleverne med værktøjer til læring og samarbejde.

"Enkelheden betyder, at underviserne får bedre tid, så de kan fokusere deres energi på eleverne."

Katrina Mezera, technology project coordinator, Bloomington Public Schools

Organisationsprofil

Byen Bloomington, knap 20 km syd for Minneapolis i delstaten Minnesota, har et mangfoldigt elevsamfund fordelt på 19 offentlige skoler. Bloomington Public Schools' (BPS) mission er at udvikle evnen hos alle elever til at trives i en hastigt foranderlig verden. Via fleksible undervisningsmodeller, teknologifyldte omgivelser og samarbejde med lokalsamfundene udstyrer BPA eleverne med færdigheder til det 21. århundrede og en passion for læring.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.