Arizona State implementerer G Suite på mindre end to uger

Udfordring

Teknologiafdelingen på Arizona State University (ASU) var frustrerede over, at it-medarbejderne måtte bruge så meget tid på at lave fejlrettelser, opgradere og vedligeholde software- og hardwaresystemer, som heller ikke opfyldte alle behov fuldt ud. Udgifterne steg konstant, da universitetet var tvunget til at bruge flere midler på spamfiltre, antivirussoftware og opgraderinger af lagerplads. De besluttede at flytte brugerne til et helt nyt system, men det skulle ske på en måde, der hverken forstyrrede for meget eller var for dyr.

"G Suite for Education hjælper ASU til at blive et yderst fleksibelt universitet, der kan give sine studerende ekstraordinære teknologiske oplevelser."

Kari Barlow, Assistant Vice President, University Technology Office

Løsning

Efter at have undersøgt en række alternativer til den daværende konfiguration af hardware- og softwaresystemer valgte ASU at implementere G Suite for Education (på det tidspunkt kaldet Google Apps for Education). Implementeringen blev gennemført problemfrit på under to uger og resulterede i markant lavere administrationsomkostninger. De sparede mere end 350.000 USD om året alene på mailsystemet. Det nye system var sikkert, intuitivt at bruge og let at vedligeholde og frigjorde dermed værdifulde it-ressourcer til at fokusere på kreative teknologiprojekter.

Organisationsprofil

Arizona State University (ASU) er det største offentlige universitet i USA målt på antallet af indskrevne elever. I 2006 gjorde ASU G Suite for Education tilgængelig for sine 65.000 elever. På mindre end to uger havde ASU konfigureret og installeret G Suite og integreret det i deres eget hjemmelavede system til Single Sign-On og brugerprovisionering. Et år efter blev resten af universitetet – inklusive undervisere, administrativt personale og elever – overført til G Suite.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.