Amherst Central Schools opfordrer til samarbejde på tværs af klassetrin og i hjemmet

Udfordring

Amherst Central Schools var på udkig efter værktøjer, der kunne give elever og personale adgang til at samarbejde og dele idéer på tværs af undervisningslokaler og klassetrin, både på skolen og når de arbejdede hjemme. Skolen benyttede sig desuden af et forældet mailsystem, så der var også behov for en ny mailplatform til både elever og undervisere.

"Læring skal være en social og samarbejdsorienteret proces. De andre enheder, vi evaluerede, var designet til at være individuelle enheder og stimulerede ikke til samarbejde på samme måde som Chromebooks."

Anthony Panella, viceskoleinspektør for pensum og undervisning, Amherst Central Schools

Løsning

I 2010 valgte Amherst Central Schools Gmail som deres mailsystem og introducerede G Suite for Education til alle elever og undervisere. Kort tid efter lancerede distriktet et forsøgsprojekt og leverede Chromebooks til hele distriktet. I dag står der en vogn med én Chromebook pr. elev i alle klasseværelser for 3. til 12. klassetrin. Kombinationen af G Suite for Education og Chromebooks tilskynder eleverne til at samarbejde og arbejde i teams. Samtidig har underviserne mulighed for at dele ressourcer og optimale løsninger. Aktuelt har omkring 70 procent af distriktet et 1:1-miljø, dvs. at hver elev har sin egen Chromebook. Det er distriktets mål, at hele distriktet skal have et 1:1-miljø inden efteråret 2018.

Organisationsprofil

Amherst Central Schools er beliggende i den største forstad til Buffalo i delstaten New York og er kendt i hele delstaten for sine musik- og kunstlinjer. Distriktet underviser 2.900 elever på to grundskoler, én mellemskole og ét gymnasium. Amherst Central Schools' mission er at forberede sin mangfoldige elevmasse til at klare sig godt i deres fremtidige karrierer og blive produktive samfundsborgere.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.