Eleverne på Brooklyn Prospect Charter School håndterer globale problemer ved hjælp af Google for Education

Udfordring

Brooklyn Prospect Charter havde brug for at kunne give deres socialt bevidste elever adgang til nettet og skyen, så de kunne undersøge og samarbejde om globale problemer. Den teknologiorienterede skole havde indført et program, hvor eleverne kunne medbringe deres egen enhed (BYOD, bring-your-own-device), hvor eleverne kunne medbringe deres egen enhed, så gymnasieeleverne og underviserne kunne vælge de enheder, der fungerede bedst for dem. Skolen var derfor på udkig efter en teknisk løsning, der kunne fungere på mange forskellige enheder. Fakultetet ønskede også at forsyne underviserne med mere professionelle udviklingsressourcer.

"Eleverne er begejstrede for teknologi. Den motiverer dem til at gøre andet og mere."

Tyra Frederick, Uddannelsesteknologisk koordinator og engelsklærer på high school-niveau, Brooklyn Prospect Charter

Løsning

Brooklyn Prospect Charter-skolerne indførte G Suite for Education, Chromebooks og Google Classroom til alle elever og undervisere. "Vi havde stor opbakning fra underviserne. Både undervisere og andet personale har brugt Gmail fra dag 1 og bruger aktivt G Suite for Education til at dele oplysninger og samarbejde", fortæller Tyra Frederick, der er Educational Technology Instructor og engelsklærer på Brooklyn Prospect Charter.

Organisationsprofil

Brooklyn Prospect ligger i den travle, mangfoldige bydel Brooklyn i New York City og har omkring 1000 elever fra børnehaveklasse til high school og 200 undervisere og andet personale. Som International Baccalaureate World School har skolen stort fokus på at udvikle elevernes kreativitet og internationale udsyn. Skolens mission er at forberede eleverne til at "blive globale borgere" ved at udfordre dem med projektbaseret undervisning, hvor der er fokus på problemløsning via kritisk tænkning.

Anvendte produkter

Download

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.