Brug mindre tid på at give karakterer.
Giv feedback, der betyder noget.

Du kan hurtigt og sikkert oprette, analysere og bedømme opgaver, samtidig med at du hjælper eleverne med at lære på en mere effektiv måde.

Giv feedback, eleverne kan bruge til noget

Giv feedback, eleverne kan bruge til noget

En af dine vigtigste – og samtidig mest tidskrævende – arbejdsopgaver er at give vejledning og feedback på en måde, der hjælper eleverne med at lære og at udvikle sig. Se, hvordan Opgaver forenkler processen med at oprette og bedømme opgaver ved hjælp af fleksible, samarbejdsorienterede og brugervenlige værktøjer fra Google.

Opret

Opret og del let opgaver

Generér nye opgaver ved hjælp af Docs and Drev, og sørg for, at alle elever får en unik kopi. Du kan organisere opgaver efter hold, dato og elever og tilpasse eksisterende arbejde til nye kurser. Hjælp eleverne med at forberede sig til arbejdsmarkedet ved hjælp af Google-værktøjer, som anvendes af flere millioner virksomheder – lige fra små virksomheder til virksomheder på Fortune 500-listen.

Opgaver | Opret
Opgaver | Analysér

Analysér

Hjælp eleverne med at udfærdige originale opgaver

Generér originalitetsrapporter ved hjælp af Google Søgning. Med Opgaver kan du direkte fra bedømmelsesgrænsefladen undersøge, om der findes tekstmateriale på internettet, der er identisk med det, en elev har indsendt. Du behøver ikke længere at logge ind på et separat program. Elever kan desuden køre deres egne rapporter, før de indsender deres opgaver, som en hjælp til at bruge korrekte henvisninger og styrke deres opgaver. Betabrugere har ubegrænset og gratis adgang til originalitetsrapporter.

Bedøm

Gør bedømmelsesprocessen enklere, og giv nyttig feedback – alt sammen på ét sted

Hent hyppigt anvendt feedback fra din samling af kommentarer, når du inddrager elever i direkte redigering og redigering via tovejskommentarer. Du kan også anvende rubrikker som en måde at gøre karaktergivning gennemsigtig på. Opgaver gør det nemt og sikkert at acceptere Docs- og Drev-filer ved automatisk at justere tilladelserne for at forhindre, at elever kan redigere, mens du bedømmer opgaverne.

Opgaver | Bedøm

Hjælp

Giv eleverne adgang til værktøjer, der fremmer aktiv læring

G Suite for Education leverer funktioner, der kan hjælpe elever med at forbedre deres skrivefærdigheder, arbejde mere effektivt og aflevere bedre opgaver.

 • Originalitetsrapporter

 • Altid synligt ordantal

 • Stavekontrol og grammatikforslag

 • Tovejskommentarer

 • Versionsstyring

 • Automatisk lagring

Gør dit undervisningssystem endnu bedre

Når betaversionen lanceres senere dette semester, kan du få adgang til Opgaver direkte i værktøjsmenuen på din G Suite for Education-konto. Opgaver fås også som en LTI-tilføjelse, der gør det kompatibelt med alle undervisningssystemer.

Kom i gang på egen hånd

Opgaver er nu en del af G Suite for Education, så det eneste, du skal gøre for at komme i gang med at bruge det, er at tilmelde dig betaversionen. Du skal ikke konfigurere noget. Du kan åbne Opgaver i menuen i Google-appen eller via assignments.google.com. Du kan:

 • Oprette nye opgaver i Opgaver med mulighed for at dele dem direkte via grænsefladen i Opgaver eller ved at opslå et link i dit undervisningssystem.
 • Eksportere karakterer til Sheets eller en CSV-fil (kommaseparerede værdier), så du kan bruge dem i dit undervisningssystem.

Anmod om adgang i dit undervisningssystem

Opgaver er designet i henhold til LTI-standarder, hvilket betyder, at det er kompatibelt med alle undervisningssystemer, der understøtter LTI-standarder, version 1.1 eller nyere. Kontakt din administrator for at få aktiveret Opgaver, så du kan:

 • Oprette, bedømme og analysere opgaver direkte fra dit undervisningssystem
 • Give elever adgang til Opgaver og mulighed for at indsende opgaver til dit undervisningssystem
 • Synkronisere karakterer automatisk med karakterbogen i dit undervisningssystem

Sæt din lid til høje sikkerhedsstandarder

Du går højt op i at give dine elever lyst til at lære. Vi går højt op i sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Vi udvikler produkter, der hjælper med at beskytte elever og underviseres personlige oplysninger, samtidig med at vi leverer markedets bedste sikkerhed. Vi tager aldrig ejerskab over dine data – de tilhører dig og dine elever. Vores opgave er at beskytte dem. Da Opgaver er udviklet til undervisningsbrug, overholder det strenge overholdelsesstandarder, herunder:

 • FERPA (Family Educational Rights and Privacy Act)
 • COPPA (Children's Online Privacy Protection Act)
 • Student Privacy Pledge lanceret af FPF (Future of Privacy Forum) og SIIA (Software & Information Industry Association)
 • ISO/IEC 27018:2014

Få flere oplysninger i vores Sikkerhedscenter. Du kan også se vores aftaler under "8.1 Intellectual Property Rights" (immaterielle rettigheder) for at få flere oplysninger om vores rettigheder i forbindelse med dataejerskab.

Sikkerhedslogo

Ressourcer

Kom godt i gang med Opgaver

Se nærmere på disse nyttige ressourcer, så du kan komme i gang med at bruge Opgaver