Se, hvordan du får mest muligt ud af Google-værktøjerne

Bliv undervist af en ekspert

Find en individuel underviser eller certificeret partner inden for faglig udvikling i dit område, som kan give kurser og support enten online eller på stedet.

Find en underviser
Undervisercenter

Undervisning for undervisere

Google for Educations Teacher Center er en gratis, interaktiv onlineplatform med en læseplan, der er udviklet af undervisere til undervisere. Her kan du finde kurser, der udvider læringen på alle niveauer – uanset om du har erfaring med at bruge teknologi i undervisningen eller kun lige er startet.

Kom i gang med at lære

Bliv certificeret, og vis, hvad du ved

Slut dig til rækken af Google-certificerede undervisere i verden. Få point for dine tekniske kompetencer, bliv underviser for dine kolleger, eller brug det, du har lært, til at hjælpe med at udvikle kreative løsninger til undervisningen overalt.

Gå til Teacher Center for at udforske Googles certificeringer som Educator, Trainer og Innovator.

Se video
Få flere oplysninger

Undervisning og certificering for G Suite-administratorer

Få en introduktion

Kurset G Suite Administrator Fundamentals giver nye administratorer selvstyrende support via undervisning i produkterne, praktiske øvelser og videnstjek.

Start kursus

Gør det officielt

Tag Google Cloud-eksamenen, og bliv certificeret G Suite-administrator, så du kan demonstrere din ekspertise. Bliv certificeret.

Få faglig udvikling på stedet

Find en individuel underviser eller certificeret partner inden for faglig udvikling i dit område, som kan give kurser og support på stedet.

Tal med en ekspert

Kontakt en Google for Education-ekspert for at få hjælp på tomandshånd til at udarbejde en plan for udvikling og implementering i din institution.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.