Omdan undervisningen med Google Classroom

Google Classroom strømliner opgaver, øger samarbejdet og fremmer problemfri kommunikation for at gøre undervisningen mere produktiv og meningsfuld.

Log ind

Fordele for din skole

Med Google Classroom kan undervisere oprette hold, uddele opgaver, give feedback og se det hele på ét og samme sted. Det er øjeblikkeligt, papirløst og nemt.

cloud_done

Let

Undervisere kan konfigurere Classroom på få minutter. Med Classroom kan de administrere opgaver og kommunikere med elever og deres værger på ét praktisk sted.

attach_money

Prisvenlig

Google Classroom er gratis for skoler. Klassens bedste sikkerhed er også inkluderet uden ekstra omkostninger.

build

Alsidig

Undervisere og elever kan arbejde hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed. Classroom integreres problemfrit med andre Google-værktøjer og hjælper undervisere med at forny deres pensum med integrerede uddannelsesapps.

trending_up

Effektiv

Undervisere kan give øjeblikkelig feedback og holde øje med elevernes fremskridt for at forbedre deres præstationer. Classroom giver desuden underviserne mere tid, så de kan fokusere på det, de er bedst til: At undervise.


Konfigurer Google Classroom med nogle få, nemme trin

Konfigurer

Konfigurer

Log ind. Opret et hold. Inviter eleverne.

Se video

Uddel opgaver, og giv dem karakter

Uddel opgaver, og giv dem karakter

Opret opgaver. Tilføj materialer. Send feedback og karakterer.

Se video

Apps, der fungerer sammen med Classroom

Der findes hundredvis af eksterne apps, der kan fungere sammen med Classroom. Disse integrationer gør det muligt for underviserne og eleverne at spare tid og gør det let at dele oplysninger mellem Classroom og deres foretrukne apps.

Se vores apps

Få mobilappen Google Classroom

Get it on Google Play Download on the App Store

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.