Fra dristig idé til store opdagelser på en brøkdel af tiden

Gør din research hurtigere med Google Cloud Platform – en yderst effektiv og fleksibel platform til databehandling og dataanalyse.

Start en gratis prøveperiode

Gem, beregn, gentag

Gem, beregn, gentag

Compute Engine leverer virtuelle maskiner, der kører i Googles datacentre og fibernetværk. Denne løsning byder på en enorm regnekraft – en professor fra MIT brugte virtuelle maskiner til at udføre databehandling svarende til 300 kerneår for kun 20.000 amerikanske dollars. Læs MIT-historien.

Udforsk Compute Engine
Få Cloud Storage

Udfør lynhurtigt avancerede analyser

Udfør lynhurtigt avancerede analyser

BigQuery er et hurtigt, prisvenligt og fuldt administreret datawarehouse for virksomheder til dataanalyse i stor skala. BigQuery kan scanne terabytes på få sekunder og petabytes på få minutter. Da BigQuery er serveruafhængig, er der ingen infrastruktur, der skal administreres. Læs om, hvordan Northeastern bruger Google Cloud Platform i forbindelse med Zika Modeling-projektet.

Mere BigQuery

Skaler til uendelighed, samarbejd med lethed

Skaler til uendelighed, samarbejd med lethed

Google Cloud Platform gør det nemt for forskere at skalere deres arbejde og samarbejde på tværs af institutioner. Uanset om du arbejder med ét eller en million genomer, får du adgang til den regnestyrke og fleksibilitet, som du skal bruge for at komme videre med din forskning. Læs om Autism Speaks' forskning.

Udforsk Tensorflow
Om Cloud ML Engine

Flere måder at bruge Google Cloud Platform på

Google Cloud Platform hjælper skabere, undervisere, forskere og it-administratorer med at sigte højere og nå længere – nemt, fleksibelt og hurtigt.

settings

It og infrastruktur

Brug ikke kun teknologien – gør den bedre.

school

Undervisning

Hjælp eleverne med at bryde grænser med en platform, der ikke har nogen.

create

Elever og skabere

Design fremtiden med Google Cloud Platform.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.