Rolling Study Halls

Ved at forsyne skolebusser med Wi-Fi, enheder og undervisersupport hjælper Rolling Study Halls elever i hele USA – især i landdistrikter – med at få mere læringstid uden for skolen.

Nu kan du lære, mens du er på vej til og fra skole

Mens undervisere i dag i højere grad tildeler lektier, der kræver internetadgang, er der stadig millioner af elever, der ikke har internetforbindelse derhjemme. Elever fra lavindkomstfamilier har dermed dårligere forudsætninger for at lave lektier i forhold til elever med internet i hjemmet, især i fjerntliggende områder og landdistrikter, hvor der ofte er yderligere udfordringer som f.eks. lang transporttid med bus til og fra skole.

Efter pilotforsøg i North Carolina og South Carolina viser de indledende resultater forbedrede læse-, regne- og digitale færdigheder. Vi udvider derfor Rolling Study Halls til at omfatte yderligere 16 skoledistrikter med flere tusinde elever og med fokus på landdistrikter.

A kid sitting on the bench of a school bus, works on his laptop.

Udvidet adgang

Deltagende skoledistrikter vil modtage mobile Wi-Fi-routere, dataabonnementer og enheder, så de kan omdanne deres busser til mobile undervisningsmiljøer.

A man and a woman sitting on a bench inside a school bus working on a laptop.

Udvidet support

Ud over adgangen til teknologi får eleverne også adgang til integreret undervisersupport, som kan hjælpe med opgaver og spændende digitale aktiviteter.

A number of school buses lined up in a parking lot.

Udvidelse til lokalområdet

Vi samarbejder også med lokale embedsmænd om at undersøge, hvordan Rolling Study Halls kan forsyne borgerne med internetforbindelse uden for skolen.

Programstøtter

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.