Programs for educators and students

{[proCtrl.search.role.join(', ') || filters[0].translated ]}
  • All
  • For studerende
  • For undervisere
  • For begge
{[proCtrl.search.grade_level.join(', ') || filters[1].translated ]}
  • Alle
  • Folkeskole og gymnasier
  • Universitet
  • For begge

En professionel udvikleroplevelse, der har til formål at hjælpe undervisere over hele verden med at få mest muligt ud af Googles innovative teknologier.

Besøg websitet
Certified Innovator-programmet

Google RISE Awards er legater, der har til formål at fremme og understøtte initiativer uden for normalt pensum for elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser i hele verden.

Besøg websitet
Google RISE Awards

Google Science Fair er en verdensomspændende konkurrence for 13- til 18-årige. Eleverne sender et projekt på nettet og kan vinde fantastiske præmier.

Besøg websitet
Google Science Fair

CS4HS er et årligt legatprogram, der har til formål at fremme computerfærdigheder over hele verden ved at give underviserne de færdigheder og ressourcer, der er nødvendige for at undervise i datalogi og datatekniske begreber på en sjov og relevant måde.

Besøg websitet
Computer Science for High School (CS4HS)

Et Google-fritidsprogram, der fokuserer på at øge uddannelseskapaciteten inden for datalogi for grundskoler for at forbedre elevernes adgang til datalogiuddannelser.

Besøg websitet
CS First

Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.

Besøg websitet
Google Code-in (GCI)

En global programmeringskonkurrence, hvor professionelle programmører og studerende løser stadigt sværere algoritmeproblemer i løbet af flere runder.

Besøg websitet
Code Jam

Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.

Besøg websitet
Google Summer of Code (GSoC)

En mulighed for universitetsstuderende for at få et sjældent indblik i forretningsdelen af teknologibranchen, karrieremuligheder og værdifulde netværk.

Besøg websitet
BOLD Immersion

Google-stipendier har til formål at inspirere og hjælpe elever med at dygtiggøre sig inden for computere og teknologi ved at fjerne de barrierer, der forhindrer dem i at komme ind på disse områder.

Besøg websitet
Elevstipendier

Vi ændrer den måde, som milliarder af brugere får adgang til informationer, gør forretninger og interagerer med hinanden på. Vær med, og gør noget, der betyder noget.

Besøg websitet
Job og praktikpladser for unge hos Google

Google.org investerer årligt millioner af dollar i organisationer, der gør datalogiprogrammer mere tilgængelige, såsom Girls Who Code, Code2040 og Code.org.

Besøg websitet
Google.org

Computational thinking (CT) er datateknik, der omfatter en række færdigheder og teknikker til problemløsning, som softwareudviklere bruger til at skrive de underliggende programmer til de computerprogrammer, du bruger, f.eks. søgning. e-mail og kort

Besøg websitet
Computational Thinking

Hash Code er en teambaseret programmeringskonkurrence, der organiseres af Google. Du vælger dit team og dit programmeringssprog, og vi vælger et teknisk problem fra det virkelige liv, der skal løses. Har du mod på udfordringen?

Besøg websitet
Hash Code

Et tredages sommerprogram for universitetsstuderende, som er interesseret i at få en karriere inden for salg eller marketing.

Besøg websitet
AdCamp
Your search has returned no results. Please revise your search criteria and search again.