En løsning, der er skabt til lærere og elever

Det har ingen betydning, hvor stor din skole eller dit budget er.
Google leverer brugervenlige værktøjer, så eleverne kan være aktive når som helst, hvor som helst og på enhver enhed.

Få Google til din skole

Programmer til undervisere og elever

Mød andre, der udforsker deres interesser
og gør en forskel i verden.

Certified Innovator-programmet
Certified Innovator-programmet
En professionel udvikleroplevelse, der har til formål at hjælpe undervisere over hele verden med at få mest muligt ud af Googles innovative teknologier.
Google RISE Awards
Google RISE Awards
Google RISE Awards er legater, der har til formål at fremme og understøtte initiativer uden for normalt pensum for elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser i hele verden.
Google Science Fair
Google Science Fair
Google Science Fair er en verdensomspændende konkurrence for 13- til 18-årige. Eleverne sender et projekt på nettet og kan vinde fantastiske præmier.
Computer Science for High School (CS4HS)
Computer Science for High School (CS4HS)
CS4HS er et årligt legatprogram, der har til formål at fremme computerfærdigheder over hele verden ved at give underviserne de færdigheder og ressourcer, der er nødvendige for at undervise i datalogi og datatekniske begreber på en sjov og relevant måde.
CS First
CS First
Et Google-fritidsprogram, der fokuserer på at øge uddannelseskapaciteten inden for datalogi for grundskoler for at forbedre elevernes adgang til datalogiuddannelser.
Google Code-in (GCI)
Google Code-in (GCI)
Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.
Code Jam
Code Jam
En global programmeringskonkurrence, hvor professionelle programmører og studerende løser stadigt sværere algoritmeproblemer i løbet af flere runder.
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code (GSoC)
Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.
BOLD Immersion
BOLD Immersion
En mulighed for universitetsstuderende for at få et sjældent indblik i forretningsdelen af teknologibranchen, karrieremuligheder og værdifulde netværk.
Elevstipendier
Elevstipendier
Google-stipendier har til formål at inspirere og hjælpe elever med at dygtiggøre sig inden for computere og teknologi ved at fjerne de barrierer, der forhindrer dem i at komme ind på disse områder.
Job og praktikpladser for unge hos Google
Job og praktikpladser for unge hos Google
Vi ændrer den måde, som milliarder af brugere får adgang til informationer, gør forretninger og interagerer med hinanden på. Vær med, og gør noget, der betyder noget.
Google.org
Google.org
Google.org investerer årligt millioner af dollar i organisationer, der gør datalogiprogrammer mere tilgængelige, såsom Girls Who Code, Code2040 og Code.org.
Computational Thinking
Computational Thinking
Computational thinking (CT) er datateknik, der omfatter en række færdigheder og teknikker til problemløsning, som softwareudviklere bruger til at skrive de underliggende programmer til de computerprogrammer, du bruger, f.eks. søgning. e-mail og kort
Hash Code
Hash Code
Hash Code er en teambaseret programmeringskonkurrence, der organiseres af Google. Du vælger dit team og dit programmeringssprog, og vi vælger et teknisk problem fra det virkelige liv, der skal løses. Har du mod på udfordringen?
AdCamp
AdCamp
Et tredages sommerprogram for universitetsstuderende, som er interesseret i at få en karriere inden for salg eller marketing.

Google for Education 101
på 101 sekunder